11 yaşındaki kızı taciz eden marketçiye « Harbi Gazete

SON DAKİKA

11 yaşındaki kızı taciz eden marketçiye

Hem tutuksuz yargılanıyor suçlu bulunduğunda da küçük bir ceza alacak…

Bu haber 15 Aralık 2017 - 11:59 'de eklendi ve

Tutuksuz yargılanan sanık 62 yaşındaki K.Y’nin işlettiği markete gelen 11 yaşındaki E.İ.Y adlı küçük kızın taciz davasına Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. Davada cinsel taciz ile suçlanan K.Y “küçük bir market işletiyorum ve bu kız çocuğu marketimden 2 çikolata çalıp kaçtı. Ardından kısa bir süre geçtikten sonra bir daha marketime gelince bende kulağından çekerek marketimden çıkardım. Kısa bir süre sonra E.İ.Y annesi ile marketime geldi. E.İ.Y.’nin annesi ‘kızımı öpmüşsün’ dedi. Benim bu olaylarda hiç bir suçum yok diyerek kendisini savundu.

Cinsel tacize uğradığı iddia edilen mağdure E.İ.Y ifade vermek için salona alındığından sanık K.Y. duruşma salonundan çıkartıldı.

Pedagoglar eşliğinde ifadesini veren E.İ.Y ” Okul çıkışı cips almak için markete gittiğini ve markette K.Y haricinde başka kimsenin bulunmadığını söyledi. Markete girince K.Y.’nin kendisini yanına çağırdığını bende beni çağırınca K.Y’nin hastalandığını düşünerek yanına gittim. K.Y beni birden kolumdan tutarak kucağına oturttu, elimle çenemden tutarak dudaklarımı öpmeye çalışırken kıyafetimin üzerinden vucudumu okşamaya başlayınca K.Y.’yi itekleyerek yanından ağlayarak kaçtım” dedi.

Aynı markete bir kaç kez gittiğini ve bu gidişlerinde evlerine ekmek aldığını ama asla çikolata çalmadığını söyleyen küçük kız yaşadıklarını önce korkuyla ablasına anlattığını, ablasının da annesine anlattığını söyledi. Annem olayı öğrenince beni elimden tutarak beni bakkala götürdü, biz bakkala girdiğimizde müşteriler vardı. K.Y bize “susun” diyerek bağırdı. Sonra annem ile tartışmaya başladılar ve ardından polisler geldi.

Davada görevli olan pedagog mağdur küçük kızın yoğun öfke ve korku beslediğini gözlemlediğini, mağdurenin ifadelerine itibar edilebileceğini söyledi.

Mağdurenin şikayetçi annesi H.Y. de “Olayı ben görmedim. Kızım ile markete gidip olayı sordum. ‘Çocuğuma nasıl dokunursun’ dedim, bana ‘sus’ dedi. Ben girdiğim anda zaten polisi aramıştım. O da bana ‘ben torunlarıma da aynı şekilde davranıyorum’ deyince, ben de ‘torunlarını da mı dudağından öpüyorsun?’ dedim. Hiçbir şey demedi, nutku durmuş gibiydi, sonra polisler geldi” şeklinde konuştu.

Mahkeme heyeti tutuksuz sanık K.Y.’ye ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezası verdi. Mahkeme, sanığı tutuklamazken, Yargıtay kararı onarsa sanığın cezası kesinleşecek. Karar sonrası sanık yakınları Adliye koridorlarında sinir krizleri geçirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.