Bağcılar’da anne çocuk atölyesi başladı « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Bağcılar’da anne çocuk atölyesi başladı

Bağcılar Belediyesi, annelerin çocuklarıyla beraber vakit geçirmesini sağlamak ve aralarındaki bağı güçlendirmek amacıyla 12 Aralık – 4 Ocak arasında sürecek atölye çalışmaları başlattı. Haftada bir gün psikologlar eşliğinde kaliteli ve eğlenceli vakit geçiren anneler öğrendiklerini evlerde de uygulayacak.

Bu haber 15 Aralık 2017 - 16:25 'de eklendi ve

Bağcılar Belediyesi annelerin 7-10 yaşındaki çocuklarıyla birlikte paylaşım yapmalarına olanak sağlayan farklı bir etkinlik gerçekleştiriyor. Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde haftanın bir günü düzenli olarak “Anne Çocuk” atölyesi başlatıldı.

“Anneler çocuklarıyla eğlenceli zaman geçiriyor”

Etkinliğin amacı anneye çocuğuyla vakit geçirmesi konusunda nasıl uyumlu olacağını yaşatarak öğretmek. Bu kapsamda çocukların bilişsel, dille ilgili ve bedensel gelişim alanlarının her birine hitap eden programlar da düzenleniyor. Atölyeyi yürüten uzman psikolog Esra Aydın ve Seda Taşkıran hem onlara destek oluyor hem de yönlendirmeler de bulunuyor. Annelere ödevler veriyor ve daha sonra çözümler üzerine konuşmalar yapıyor.

Normalde anneleriyle fazla görüşemeyen bazı çocuklar atölye sayesinde beraber kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmiş oluyor. Anneler çalışmalarda öğrendiklerini bundan sonra evlerinde de aynı şekilde uygulamaya devam ediyor.

8 gün sürecek atölye çalışmasında anneler çocuklarıyla 12-19-26 Aralık ve 2 Ocak günlerinde bir araya gelecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.