Can Gox kaybedenler kulübü yolda’da sesiyle filme eşlik etti! « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Can Gox kaybedenler kulübü yolda’da sesiyle filme eşlik etti!

Can Gox yine ruhumuza dokunacak bir şarkı ile kaybedenler kulübü yolda filmine eşlik ediyor.

Bu haber 06 Aralık 2017 - 11:27 'de eklendi ve

Alternatif müzik sektörünün en önemli isimlerinden biri Can Gox, Kaybedenler Kulübü filminin devamı olan ” Kaybedenler Kulübü Yolda ” ile yine ruhumuza dokunacak bir şarkı ile eşlik ediyor.

2010 senesinde yayınlanan ve büyük ilgi gören filmde Can Gox yine kendine has tarzıyla yorumladığı şarkısını filmin etkileyici sahnelerinden birinde izleyiciye sunuyor.

Merakla beklenen filmin içeriğinde şarkısı ile yer alan Can Gox : ” İlk filmde olduğu gibi bu projeye dahil olmak bana gurur veriyor. Filmin vizyon tarihini ve dostlarla buluşacağı günü heyecanla bekliyorum. Şimdiden tüm izleyicimize iyi seyirler. ” sözleri ile duygularını dile getirdi.

Can Gox Anadolu’yu geziyor !

Bir yandan konserlerine dur durak bilmeden devam eden Can Gox, Türkiye’nin dört bir yanında sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

İstanbul Dorock XL, Bergama Bahçe İzmir Tea Fest, Muğla Baba Geyik Muhabbeti, Karabük Henry Jones mekanlarında geçtiğimiz haftalarda konser veren Can Gox, Aralık ayında Uşak, Antalya, Alanya, Aydın, Nazilli ve Anadolu’nun bir çok şehrini konser turnesi kapsamına gezmeye devam edecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.