Eyüpsultan Belediyesinden emniyet müdürlüğüne destek « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Eyüpsultan Belediyesinden emniyet müdürlüğüne destek

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, her alanda desteklerini arttırarak sürdürüyor.

Bu haber 16 Aralık 2017 - 16:53 'de eklendi ve

Başkan Remzi Aydın bu kez de düzenlenen bir törenle 8 adet polis aracını Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Koçyiğit’e teslim etti.

Tören, Cuma namazı sonrası Eyüpsultan Meydanı’nda düzenlendi.

Törene Başkan Remzi Aydın ve İlçe Emniyet Müdürü Koçyiğit ile birlikte AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü, Eyüpsultan Müftüsü Mustafa Mesten, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘ŞEHRİMİZİN SAĞLIĞI DA GÜVENLİĞİ DE BİZİM SORUMLULUĞUMUZDA’

Başkan Remzi Aydın törende yaptığı konuşmada, emniyet, güvenlik ve asayişin, herkesin en öncelikli ihtiyacı olduğunu vurgulayarak şunları söyledi;

“İnsan kendini güvende hissetmiyorsa hiçbir hizmet ona hitap etmez. Özellikle 1994 yılından beri var olagelen belediyecilik anlayışında, diğer hizmetler gibi güvenlik de belediyelerin görev alanına girmiştir.

Şehrimizin sağlığı da güvenliği de trafiği de belki gayri resmi olarak bizim sorumluluğumuzdadır. Şehremini olmak da bunu gerektiriyor. İnsanlarımızın sığınacakları, güvenecekleri limanları olması lazım.

2014 yılında da İlçe Emniyet Müdürlüğümüze araç tahsis etmiştik. İlçemizde emniyetle ilgili, özellikle geceleri karanlık ortamları ortadan kaldırdık. Yine Emniyet Müdürlüğümüzle ‘Park polisi’ adı altında bir proje başladı”

‘22 MAHALLEDE GECE BEKÇİLERİ GÖREV YAPACAK’

İlçede gece bekçilerinin göreve başlayacağından da bahseden Başkan Aydın şöyle devam etti;

“Emniyet Müdürlüğümüzün sorumluluğunda olan 22 mahalleye 22 tane gece bekçisi alımı yapıldı. 50 tane daha bekçi alımı yapılacak. 72 tane gece bekçimiz 22 mahallemizde geceleri görevlerini ifa edecekler.

Bu da ilçemizin güvenliği anlamında çok ciddi bir katkıdır. İlçemizin, İstanbul’da bu anlamda pozitif ayrıma tabi tutulduğunu da ifade edeyim”

‘HER MAHALLEYE BİR EKİP’

İlçede emniyet anlamında çok önemli gelişmeler ve yenilikler yaşandığından bahseden Başkan Remzi Aydın konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Her mahalleye bir ekip oluşturma amacımız var. Her mahallemizde bir polis ekibimiz olsun istiyoruz. Her mahallemizde 24 saat polis ekibimiz hazır bulunsun. Bu 8 aracımızla beraber 25 ekibimiz oluyor ve bu 25 ekibimiz her bir mahalleye dağılacak.

Artık her mahalle sakini günün 24 saati mahallemizin polis ekibini görecek, herhangi bir sorun olduğunda ekibimiz çok kısa sürede olaya müdahale edecek. Bizim ilçemiz bu anlamda üstün standartlara geldi.

Bundan dolayı hükümetimize, İçişleri Bakanımıza, İstanbul Emniyet Müdürümüze sonsuz teşekkür ediyorum. İlçemize bu anlamda personel takviyesi de yaptılar. Eyüpsultanımızın ‘Huzur Başkenti’ olması anlamında bugün bir tuğla koyuyoruz.”

İlçe Emniyet Müdürü Koçyiğit de yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

“Vatandaşlarımız için en önemli konulardan birisi güvenlik konusu. Bu görevi de biz ifa ediyoruz. 24 saat esasına göre, gece gündüz imkanlarımız ölçüsünde hizmet veriyoruz. Önümüzdeki günlerde personel sayımız artacak, yeni memurlarımız personelimiz gelecek.

Sayın Başkanımıza araç ihtiyacımız olacağını söylediğim zaman kendisi sağ olsun bize yardımcı oldu. Bu araçlarımızı filomuza katacağız. Sayın Belediye Başkanımız Remzi Aydın’a teşekkür ediyorum”

Konuşmaların ardından dua edilerek kurdele kesimi yapıldı ve Başkan Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Koçyiğit’e temsili anahtar teslimi gerçekleştirdi.

Sonrasında ise Başkan Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Koçyiğit, AK Parti İlçe Başkanı Aykaç polis aracına bindiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.