‘Kudüs’ü kaderine terk etmeyeceğiz’ « Harbi Gazete

SON DAKİKA

‘Kudüs’ü kaderine terk etmeyeceğiz’

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Kudüs’ü 100 yıl önce bırakmak zorunda kalmıştık. Ancak bu kez kaderine terk etmeyeceğiz, etmemeliyiz. Çünkü Kudüs düşerse tarih düşer, İslam zaafa uğrar.” dedi.

Bu haber 16 Aralık 2017 - 16:27 'de eklendi ve

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 14. Dönem Sertifika Töreni’nde yaptığı konuşmada, FETÖ, PKK, DEAŞ, YPG, DHKP-C gibi terör örgütlerinin saldırganlıklarının, küresel güçlerin Türkiye’nin çevresinde tedavüle soktuğu vahşi senaryoların ortada olduğunu ifade etti.

Böylesi bir ağır saldırı dalgasına, vahim operasyon sağanağına atıl ve hareketsiz kalmanın “abes, akıl ve ahlak dışı” olduğunu belirten Bahçeli, vicdanlarının çığlığına, tarihin çağrısına, ecdadın ihtarlarına, inançlarının buyruklarına kulak verip, tedbirli ve temkinli davranacaklarını söyledi.

“Kudüs İslam’ın namusudur”

Türk ve İslam yurtlarının hepsinin haksızlıklarla, adaletsizliklerle dayatmalarla boğuştuğunu vurgulayan Bahçeli, en son ilk kıble Kudüs’ün, ABD yönetiminin oldu bittisiyle İsrail’in başkenti ilan edildiğini anımsattı.

Bugünkü alaca karanlığın doğacak fecirlerin müjdesi olduğunu belirten Bahçeli, şu değerlendirmede bulundu:

“Trump, madem İsrail’e başkent bulmaya meraklıdır, madem içine düştüğü siyasi darboğazı Kudüs komplosuyla aşmanın gayretindedir, o zaman tavsiyemiz ya gitsin İsrail’e iltica etsin ya da durmasın İsrail’in kripto başkenti olan Washington’u alenileştirsin. Kendisine yakışan bu olacaktır.

Kudüs’ü 100 yıl önce bırakmak zorunda kalmıştık. Ancak bu kez kaderine terk etmeyeceğiz, etmemeliyiz. Hiçbir zafer bedava kazanılmaz. Hiçbir başarı yattığımız yerden elde edilemez. Zorlayacağız, zora dayanacağız, zorbaların üstüne üstüne gideceğiz, haklı davamızdan tek bir adım geri atmayacağız. Çünkü Kudüs düşerse tarih düşer, İslam zaafa uğrar. Kudüs düşerse Ankara kaybeder, İstanbul kavrulur. Buna da kimsenin hakkı yoktur. Bunu da hiç kimse yapamayacaktır.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.