Levent Oran’a yoğun ilgi « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Levent Oran’a yoğun ilgi

Bu haber 08 Aralık 2017 - 14:42 'de eklendi ve

Türkiye’nin tanınan ünlü simalarından ve bir döneme damga vuran Levent Oran, Tiyatroya Şizofren Doktor Alfred oyunu ile tiyatroya dönüş yaptı.

Senaryosunu yazıp yöneten ve aynı zamanda oyunun ana karakterlerinden olan Serdal Yazıcı’nın Şizofren Doktor Alfred oyununa dış ses karaketeri ile katılan Levent Oran seyirciden tam puan aldı.

Şizofren Doktor Alfred oyununda rol alan Nilay Turfanda’da Levent Oran gibi bir isimle aynı sahnede olmaktan dolayı büyük bir mutluluk ve heyecan duyduğunu söyledi.

Levent Oran ayrıca senarist Songül Sarıtaş‘ın senaryosunu yazdığı “Telepati” adlı sinema filmi ile yeniden oyunculuğa geri dönüş yapacağının müjdesini verdi.

Uzun bir aradan sonra tiyatroya geri dönen Levent Oran’ın oyun öncesi ve oyun içindeki heyecanı belli oluyordu. Oran’ı bu gecede Yeşilçam’ın ünlü isimlerinden Yavuz Karakaş, Ertan Güntav, dizilerin tanınmış ismi Mustafa Gürdal, Telepati adlı sinema filminin senaristi Songül Sarıtaş ve Telepati adlı yeni çekilecek sinema filmin oyuncu kadrosunda yer alan Zeynep Özdemir yanlız bırakmadılar.

FOTOĞRAF : Zeki SEVER

HABER : Kamil HIZER /Harbi Gazete

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.