Nurcan Eren Tin albümünü tanıttı « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Nurcan Eren Tin albümünü tanıttı

Nurcan Eren yıllardır beklenen albümünün tanıtımını İstanbul’da yaptı

Bu haber 06 Aralık 2017 - 11:45 'de eklendi ve

Başarılı sanatçı Nurcan Eren, yıllardır üzerinde titizlikle çalıştığı albümünü 20 Eylül Çarşamba akşamı Frankie İstanbul Sahnesi’nde verdiği lansman konseri ile tanıttı.

Nurcan Eren, yeni albümünü sevenleri ve dostları ile paylaşmanın heyecanını: ‘’ Benim için çok özel olan bu gecede bana eşlik ettiğiniz ve heyecanıma ortak olduğunuz için çok teşekkür ederim. ‘’ sözleri ile anlattı.

Dostlarla yeniden buluşma ! 

Sanat camiasından oyuncu Ayten Uncuoğlu, Miray Daner, Ceren Moray, sanatçı Ödül, Erkan Güleryüz,  Badem Grubu’nun solisti Mustafa Kemal Öztürk, söz yazarı, besteci Sibel Algan ve Sezen Aksu’nun ekibinin de izlemeye geldiği konserde yepyeni şarkılarını ilk defa seslendiren Nurcan Eren, tanıtım konserini dostlarla yeniden buluşma olarak nitelendirdi.

Sahnesinde ağırladı ! 

Velvele Band orkestrasının eşlik ettiği ve Tin albümündeki şarkıların yanı sıra yabancı dilde şarkılarında bulunduğu geniş repertuvarını dinleyici ile buluşturan Nurcan Eren, sahnesinde Ödül, Erkan Güleryüz, Sedat Gülcü ve Miray Daner’i ağırladı.

Nurcan Eren’in yeni albümü önümüzdeki hafta tüm dijital platformlarda ve müzik marketlerde yerini alacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.