Simge: “Üçlemenin sonu, hikayenin başına geldik” « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Simge: “Üçlemenin sonu, hikayenin başına geldik”

Simge’nin Üzülmedin mi? şarkısının klibi ile de sosyal medyada ve dijital platformlarda ilgi görmeye devam ediyor.

Bu haber 05 Aralık 2017 - 11:31 'de eklendi ve

Geçtiğimiz günlerde yayınladığı ve yeni albümünün habercisi olan Üzülmedin mi? isimli teklisi ile beğeni toplayan Simge, şarkının klibi ile de sosyal medyada ve dijital platformlarda ilgi görmeye devam ediyor.

Hikayenin en başı : ” Üzülmedin mi? ”

Simge’nin söz ve müziği Ersay Üner’e, düzenlemesi Ozan Bayraşa’ya ait olan ve klibinin yönetmenliğini Murat Joker’in üstlendiği son teklisi Üzülmedin mi?, bundan önceki iki teklisi olan ve dillerden düşmeyen Prens&Prenses ve Yankı şarkılarındaki olay örgüsünün en başını anlatıyor.

Yankı şarkısının klibinde hikayenin sonunun işlendiği ve Prens&Prenses’te mutsuz ve üzgün gördüğümüz Simge’nin neden o halde olduğunu anlatan Üzülmedin mi? ‘de çarpıcı bir aldatma hikayesi ve ardından yaşanan intikam sahneleri izleyenleri etkiliyor.

3 şarkı ile hem sound hem de hikaye bakımından güçlü bir konsept yaratan başarılı sanatçı, bunu bir aşk hikayesi ve hikayenin bitişini en ince ayrıntılarına kadar bu konseptte dinleyicilerin ve izleyicilerin beğenisine sunuyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.