Türk yapımcılar peşinde « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Türk yapımcılar peşinde

Güzel Azeri sanatçıya yapımcılardan yoğun ilgi…

Bu haber 02 Aralık 2017 - 14:16 'de eklendi ve

Azeri sanatçı Afaq Aslan, güzelliği ve cazibesiyle adından söz ettiriyor. Türkiye’de de hayran kitlesini geliştiren Azeri güzel, yeni klibiyle de göz doldurdu.

Yeni klibini hayranlarıyla paylaşan Aslan, sözleri genç şair Kamala’nın yazdığı, müziği ve düzenlemesi Ferid Ağa’nın yaptığı “Senle ben” adlı şarkısı ile yürekleri hoplattı. Cavid Del’in yönetmenliğinde ekranlarda boy göstermeye başlayan kliple ilgili konuşan Afaq Aslan, uzun süredir üzerinde çalıştıkları klibi yayınlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.


Türk yapımcıların da peşinde olduğu Azeri güzel, “Uzun zamandır su şarkıya klip çekmek isiyordum ama yönetmenle fikir ayrılığı yaşadığımız için tereddüt yaşadır. Nihayetgönlüme göre bir eser ortaya çıktı. Bu klibi izleyen herkes eminim tekrar tekrar izlemek isteyecek. Klip geç oldu ama güçlü oldu” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.