Yılın En’leri Ödülleri Sahipleri Buldu. « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Yılın En’leri Ödülleri Sahipleri Buldu.

Altın Rehber Tv Yılın En’leri Ödülleri Sahipleri Buldu.

Bu haber 29 Kasım 2017 - 11:47 'de eklendi ve

Bu sene bir ilki başlatan Altın Rehber Tv, Türkiye’nin önde gelen seçkin firma ve işadamlarının yanı sıra siyaset, magazin ve sanat dünyasından birçok seçkin kişi ve kurumların katıldığı “Altın Rehber Tv Yılın Enleri Ödülleri“ gecesi düzenledi. Akatlar Kültür Merkezi’nde 24 Kasım Cuma Öğretmenler Günü’nde gerçekleşen ödül gecesine, İstanbul milletvekilleri CHP’li Didem Engin ve Mahmut Tanal, MHP’li Arzu Erdem, Beşiktaş Belediye Başkanı Sayın Murat Hazinedar’ın vekili Rıfat Örnek katıldı. Gecenin sunuculuğunu Ata Çağlayan ve Tamay Kılıç üstlenirken, Freestyle Danger Crew ve Ezgi Zaman şovlarıyla geceye renk kattı.


Beşiktaş Belediyesi katkılarıyla gerçekleşen ödül gecesinde Belediye Başkanı Murat Hazinedar ‘Dijital Platformu En İyi Şekilde Kullanan Belediye Başkanı’ seçildi. Gecede CHP’li Didem Engin ‘En Başarılı Kadın Siyasetçi’ ödülüne layık görülürken, CHP’li Mahmut Tanal’a da ‘En Başarılı Erkek Siyasetçi’ ödülü takdim edildi. Meclisteki ilk dönemi olmasına rağmen hızla komisyon çalışmalarına dâhil olan MHP’li Arzu Erdem ise ‘En İyi Çıkış Yapan Kadın Milletvekili’ ödülünü aldı.

Milletvekillerinin yanı sıra sanat camiasından Orhan Ölmez, Ayhan Aşan, Tayfun, Berk Gürman, Çilem Duman ve birçok sanatçı yer aldı. ‘Yılın En İyi Pop Erkek Sanatçısı’ ödülüne layık görülen Serdar Ortaç ödül gecesine katılamazken göndermiş olduğu video gecede yayınlandı. ‘En İyi Halk Müziği Yorumcusu’ ödülünü Orhan Ölmez alırken, ‘En Başarılı Türk Müziği Sanatçısı’ ödülüne Ayhan Aşan layık görüldü.

Kamil HIZER / Harbi Gazete

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.