Kainat Holding, Ülke Ekonomisine Önemli Katkıda Bulunuyor « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Kainat Holding, Ülke Ekonomisine Önemli Katkıda Bulunuyor

Bu haber 21 Mart 2024 - 13:20 'de eklendi ve

Kainat Holding Kırklareli vize ilçesinde lisanslı depoculuk alalında yaklaşık toplam maliyeti 192 milyon olan 50.000 Ton kapasiteli tesis yatırımı için T.C. Sanayi ve teknoloji bakanlığından 63 Milyon TL’lik yatırım teşvik belgesi aldı.

Ülke ekonomisine önemli katkıda bulunacak projenin enerji ihtiyacını karşılamak için Kainat Holdingin iştirakleri Enerji Tarlası ve Kainat Enerji ile ön protokol imzaladı Bu sayede enerji teminindeki ihtiyaçlarını yerel kaynaklardan karşılayarak sürdürülebilir bir işletme modeli benimseyen Kainat Holding, enerji verimliliği ve çevresel sürdürülebilirlik konularında da öncü bir rol üstlenmeyi hedefliyor.

Kainat Holding Yönetim Kurulu, yaptığı açıklamada, bu yatırımın ülke ekonomisine sağlayacağı katkıya dikkat çekerek, yerel kaynakların etkin bir şekilde kullanılmasının önemine vurgu yaptı. Ayrıca, tesisin tamamlanmasıyla birlikte bölgede istihdamın artacağında ifade etti.

Kainat Holding’in lisanslı depoculuk yatırımı, ülke ekonomisine sağlayacağı katkılar ve sürdürülebilirlik odaklı iş modeliyle dikkat çekiyor. Holdingin enerji ihtiyacını yerel kaynaklardan karşılayarak çevresel etkisinin minimize edilmesi, gelecek nesillere temiz bir çevre bırakma hedefine de önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.