Mert İndere ve Buse Ünlü’den “Bıraktım Uğraşları” « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Mert İndere ve Buse Ünlü’den “Bıraktım Uğraşları”

Bu haber 01 Mart 2024 - 23:37 'de eklendi ve

“Kısmetse Olur” programının favori ve şampiyon çifti olarak tanınan Mert İndere ve Buse Ünlü, “Kısmetse Olur” evindeki başarılarının ardından müzik dünyasına adım atan çift, “Bıraktım Uğraşları” adlı şarkılarıyla dikkatleri üzerlerine çekti.

Mert İndere ve Buse Ünlü ‘nün Bıraktım Uğraşları” adlı şarkıları kısa sürede olumlu tepkiler alırken Mert İndere, daha önce Outfit-Man Erkek Giyim firmasını kurmuş ve iş hayatında büyük başarılara imza atmıştı.

Ticari ve sosyal medya alanındaki başarılarıyla dikkat çeken Mert İndere, Kısmetse Olur evinin erkek şampiyonlarından biridir.
Buse Ünlü ise İzmir’de kendi işletmesi olan tırnak güzellik merkezini bırakarak “Kısmetse Olur” programına katılmış ve burada kendini en iyi şekilde temsil ederek evin şampiyon kadını olmuştur. Akrep burcu olan Buse Ünlü’nün Mert İndere ile uyumu ve başarısı, birlikteliklerine örnek teşkil etmektedir

Mert İndere ve Buse Ünlü,’nin birlikte seslendirdikleri “Bıraktım Uğraşları” adlı şarkısının söz ve müziği Oktay Kaya’ya, aranjesi Mili B tarafından yapılırken ikili şarkılarının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da Amiral oturdu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.