Sanatta Engel Yok Vakfı, İZFAŞ fuarında sanatseverlerle buluştu « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Sanatta Engel Yok Vakfı, İZFAŞ fuarında sanatseverlerle buluştu

Bu haber 05 Mayıs 2024 - 0:47 'de eklendi ve

Sanatta Engel Yok Vakfı’nın özel sanatçıları ve destekçi sanatçıları, bu yılın ilk İZFAŞ Fuarı’nda yer aldı. 1-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında İzmir’deki sanatseverlere kapılarını açan fuara Türkiye’nin dört bir yanından galeriler ve sanatçılar katıldı.

 

Sanatta Engel Yok standında sergilenen özel sanatçı eserleri büyük ilgi gördü. Fuara katılan sanatçılar arasında Ruhsar Özer, Erhan Sanal, Doğa Baykal, Sevim Baykal, Semra Çelik, Gülçağ Yıtmener, Selda Çapraz, Zeynep Bekiroğlu, Azniv Çoban, Fatma Işık Kaya, Tülay Erbeşler ve Atilla Yıldırım yer aldılar.

İzmir Sakatlar Derneği’nin ziyareti sırasında Sanatta Engel Yok Vakfı Başkanı Yasemin Zanbak, dernek üyelerine bir plaket takdim etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.