Serkan Can : ‘Ben Sustum’’ ile Tüm Digital Platformlarda « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Serkan Can : ‘Ben Sustum’’ ile Tüm Digital Platformlarda

Serkan Can’ın yeni albümü “Ben Sustum” ile müzikseverlerle kavuştu….

Bu haber 04 Aralık 2017 - 15:20 'de eklendi ve

01.01.1992 Bandırma doğumlu ve Edirne Keşanlı olan Serkan Can, İlkokul ve ortaokulu babasının Astsubay olması sebebiyle farklı şehirler ve okullarda okudu.

Henüz lisede okurken Cine5’te yayınlanan ”KonuşaROCK” adlı programda yapılan beste yarışması sonucunda söz ve müziği kendisine ait olan ”Ayrıldık Üç Nokta” adlı bestesi ”En İyi Beste” seçilmesiyle solisti ve gitaristi olduğu müzik grubu ile birlikte canlı yayında canlı performans sergiledi.

Lise mezuniyetinin ardından Bulgaristan’da bulunan Sofya Teknik Üniversitesi’nde Otomasyon ve Kontrol Mühendisliği bölümünde hazırlık ve 1.sınıfı okuduktan sonra küçük yaşlardan beri müziğe karşı olan duygularını daha fazla dizginleyemedi ve Türkiye’ye dönerek İstanbul Teknik Üniversitesi’nde solfej ve şan dersleri almaya başladı.

TRT Müzik’te yayınlanan ”Gecenin Işıltısı”adlı programında ”En İyi Yorumcu” olarak canlı yayında canlı performans sergiledi.
Radyo7’de hafta içi her gün ”Serkan CAN’lı Gitar” adlı programı kendi besteleri ve gelen şarkı istekleri doğrultusunda 9 ay boyunca canlı yayın ve performanslarla sürdürdü.

Kısa film, röportaj, klip ve RATEM için korsana karşı kamu spotu çalışmaları oldu ve halen devam etmekte.

Sözü ve müziği kendine ait olan ilk single çalışması ‘Acele’ 4 Ağustos 2017’de yayınlandı.
Düzenlemesi Mert Aydın’a ait olan çalışmamın klibini abisi olan Sinan Can ile birlikte Bozcaada’da çektiler.

İkinci single çalışması ‘Ben Sustum’un sözleri kendine, müziği kendine ve abisi Sinan Can’a ait. Düzenlemesi Burak Yeter tarafından yapıldı. Klibi Avrupa’nın 10 farklı ülkesini gezerek Sinan Can ile birlikte çektiler. Remix versiyonunu ise Mert Aydın tarafından yapıldı.

Serkan Can Ben Sustum, 2645 Records etiketi ile tüm digital platformlarda.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.