Sinsirella görücüye çıktı! « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Sinsirella görücüye çıktı!

Bir şarkı üç karakter…

Bu haber 08 Aralık 2017 - 11:04 'de eklendi ve

SİNSİRELLA GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun’un merakla beklenen teklisi “Sinsirella”, AC Production etiketiyle dinleyicilere sunuldu. Söz ve müziğine Ersay Üner’in imza attığı şarkı için gerçekleştirilen fotoğraf çekimleri, renkli görüntülere sahne oldu. Güzel şarkıcı, Leonardo Da Vinci’nin dünyaca ünlü eseri Mona Lisa’nın güncel, belalı bir tasvirini canlandırdı.

2017 MODEL MONA LISA

Güzel şarkıcı, hikayesinde ‘Mona Lisa’, ‘Sinsirella’ ve ‘Sindirella’ gibi karakterlerin can bulduğu şarkının fotoğraf çekimleri için kılıktan kılığa girdi ve ünlü Mona Lisa tablosunun şarkıya uyarlanmış haliyle poz verdi. Elinde Swarovski taşlarla süslü, oyuncak bir tabanca ve mikrofonla Zeynel Abidin’e poz veren Coşkun’un o halleri objektiflere böyle yansıdı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.