Türkiye’de imam nikahlı ikinci eş arayanlar için site açıldı « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Türkiye’de imam nikahlı ikinci eş arayanlar için site açıldı

İmam nikahlı eş arayanlar için site açıldı…

Bu haber 11 Aralık 2017 - 11:11 'de eklendi ve

İngiltere ve Endonezya’da daha önce kurulan ikinci evlilik sitesine Türkiye’de eklendi. Evli olduğu halde imam nikahlı eş arayanlar için kurulan site Türkiye’de faaliyete geçti. Sitenin açılışı sosyal medya üzerinden duyuruldu ve büyük bir rağbet gördü. Türkiye’de kurulan bu sitenin kim tarafından kurulduğu açılmazken sitenin açıklama kısmına;”45 yaşında bir bayanın hiç evlenmemiş olmasından yakınmasıyla siteyi kurma fikri ortaya çıktı. İkinci eş kurumu yoksulluk, yalnızlık ve fuhuş gibi sorunların çözümüdür. Amacımız bunu isteyen kişileri bir araya getirmek” denildi.

Geçtiğimiz hafta içinde kurulan ve bugün 4.ncü günü olan siteye üyelik ücretsiz. Sitenin kurucuları evliliklerin dini nikahla yapılacağını ve bu şekilde hem erkeklerin ve kadınların günaha girmeden ihtiyaçlarını karşılayabileceklerini savundular.Siteye üye olan kişilerin profilleri incelendiğinde ise sahte profiller dikkat çekiyor.

Sitenin ‘dine uygun evlilik’ amacından ziyade erkekler eşlerinden ve çevreden gizli, kendilerini sıkmayacak kadınlar ararken; kadınlar ise ara sıra görüşebilecekleri, dış görünüşün önemli olmadığı ancak maddi açıdan iyi durumda olan erkekler’ arıyor. İlanlardan bazıları ise şu şekilde:

Kübra: Mersinliyim. 22 yaşındayım. İkinci eş olabilirim. Cinsel hayatı bitmiş olgun bir beyle tanışabilirim. Etik olmadığını biliyorum ama çok varlıklı biri olması gerekiyor.

Tahir: 54 yaşındayım. Evli ve 3 çocuğum var. Eşimi ve çocuklarımı terk edememem. Ama yeni eşim ilk eşimle aynı maddi haklara sahip olacak. Önceliğim gizlilik.

Kemal: 57 Yaşındayım. Evlenmeden seviyeli ilişki yaşayacak kadın arıyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.