Ünlü menajer Habib Özümağı’ndan görkemli mekan açılışı « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Ünlü menajer Habib Özümağı’ndan görkemli mekan açılışı

Bu haber 07 Temmuz 2024 - 3:44 'de eklendi ve

 

Birçok ünlü sanatçının da menajerliğini yapan Habib Özümağı işletmeciliğe soyundu.

Başarılı menajeri Tekirdağ’da bulunan Sebebi Çok yeni nesil adlı mekanın açılışında sanatçı dostları yalnız bırakmadılar.

Açılışa başta Tuğba Özay olmak üzere Gece Karam, Betül Keskin, Elif Şahin, Ayşem, Fındık Kurdu Berna, Hasan Yılmaz başta olmak üzere birçok sanatçı katıldı

Açılışa ayrıca iş, sanat, cemiyet dünyası başta olmak üzere Tekirdağ’ın önde gelen isimlerinin katıldığı da gözlerden kaçmadı.

Açılışa katılan sanatçılardan Tubğa Özay basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada “Habib Özümağı benim çok eski bir dostumdur. Açılış için beni davet ettiğinde hiç düşünmeden kabul ettim ve bu mutlu gününde sanatçı dostlarıma birlikte burada güzel bir açılışa imza attık” dedi.

Açılış sonrası ünlü menajer Habib Özümağı kısa bir açıklama yaparak “Öncelikle bugün yanımda olan tüm sanatçı dostlarıma huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Tekirdağ’ımıza yakışır bir yeni nesil meyhane ile eğlence kültürüne farklılıklar getireceğimize inanıyorum. Tamamen yenilikçi ve müşteri memnuniyeti odaklı işletmemizle misafirlerimize unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyorum” diyerek duygularını ifade etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.