Evlilik programlarına katılan kadınların çıplak fotoğraflarını… « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Evlilik programlarına katılan kadınların çıplak fotoğraflarını…

Kendilerini zengin işadamı olarak tanıtan…

Bu haber 28 Kasım 2017 - 15:28 'de eklendi ve

İstanbul’da bir fuhuş çetesi bir çok kanalda yayınlanan evlilik programlarına katılan ve iş arayan kadınları evlilik vaadi ile kandırarak fuhuşa zorladı. Çete önce ağlarına düşürdükleri kadınların içeceklerine ilaç katarak uyutup çıplak fotoğraflarını çekiyor ve sonra bu kadınları şantaj ile fuhuş yapmaya zorluyordu.

Bir ihbar sonucu İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince son dönemlerin en kapsamlı fuhuş operasyonu gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen operasyon sonucunda şantaj yaptığı daha önce tespit edilen 4 şüpheli tutuklandı.

Emniyette şüphelilerin yapılan sorgularında çetenin hedefinin evlilik programlarına katılan kadınlar olduğu ve bu kadınların sosyal medya hesapları üzerinden bu kadınlara ulaştıkları öğrenildi. Kendilerini zengin ev saygın bir şekilde tanıtan çete üyeleri kadınlarla evlenme vaadi ile görüşmeler yaptıkları ve ardından eğlenceli dakikalar eşliğinde bu kadınları tuzağa düşürdüklerini itiraf ettiler.

KADINLARA İŞKENCE YAPTILAR

Çete üyelerinin klasik Türk filmlerindeki gibi ağlarına düşürdükleri kadınları aileleriyle tanıştırma bahanesiyle evlerine davet ettikleri kadınların içeceklerine ilaç atıp, ilacın etkisiyle uyuyan kadınların çıplak fotoğraflarını çektiği tespit edildi. Bu fotoğraflarla “internette yayınlarım” diyerek şantaj yapan çete üyeleri ayrıca işkence yaptıkları kadınları fuhuşa zorladı. Çete üyelerinin kadınlardan birinin bileğini kestiği, fuhuşa yanaşmayan bazı kadınları da ormanlık alanlara götürerek dövdüğü tespit edildi.

KURTARILDILAR

Ahlak Masası ekipleri, çalışmaların ardından önce internette iş ararken çetenin eline düşen Özbekistanlı I.S ,(26) ile 33 yaşındaki U.S’yi çetenin elinden kurtardı. Daha sonra ise evlilik programına katılan P.M.(20) kurtarıldı.

ÇETENİN 4 ÜYESİ YAKALANDI

Yapılan tespit çalışmalarının ardından operasyon kararı alındı. Polis ekipleri şantaj ve işkenceyle fuhuş yaptıran çete üyeleri Burak K. (26), Engin A. (26), Orhan G (22) ve bir şüpheliyi daha gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler Emniyet’teki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Burak K., Engin A. ve Orhan G. tutuklandı. Polisin çeteye yönelik soruşturması devam ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.