Fenerbahçe maçına en dinamik oyuncularla çıkacağız « Harbi Gazete

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Fenerbahçe maçına en dinamik oyuncularla çıkacağız

Kardemir Karabükspor Antrenörü Açıkgöz, “Bütün bir ekip olarak pür dikkat Fenerbahçe maçına en dinamik oyuncularla çıkacağız.” dedi.

Bu haber 16 Aralık 2017 - 16:33 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor‘un antrenörü Levent AçıkgözFenerbahçe maçına en dinamik oyuncularla çıkacaklarını söyledi.

Açıkgöz, Hasan Doğan Tesisleri‘nde gazetecilere yaptığı açıklamada, kulübün zor bir süreçten geçtiğini, herkesin yeni yönetimden beklentileri olduğunu söyledi.

Futbolcuların da ödeme beklediğini ifade eden Açıkgöz, şunları kaydetti:

“Hemen bir ödeme yapılacak ama belli dinamikleri harekete geçirmek için süreç gerekiyor. Bu süreci atlatana kadar bu futbolcu topluluğunun motivasyonunu artırarak Fenerbahçe maçına hazırlanmaya çalışıyoruz. İnşallah mevcut yapı içinde futbolcular sahaya çıkıp elinden gelenin en iyisini yapacak. Fenerbahçe maçı futbolcuların tekrar var olacakları bir karşılaşma. Ekstra bir şey anlatmaya gerek yok. Büyük maçların motivasyonu daha farklı oluyor. 2 gündür moral motivasyon üzerine çalışıyoruz. Bunu sağlarsak bir silkeleniş olur diye düşünüyoruz.”

“Fenerbahçe maçına en dinamik oyuncularla çıkacağız”

Fenerbahçe ve ardından Trabzonspor ile oynayacakları maçlarda puan alacaklarını hiç kimsenin düşünmediğini aktaran Açıkgöz, “Bu düşünülmeyen maçlardan puan alırsak mücadelenin, direnişin başlangıcı olacak. Diğer maçlarda moral ve motivasyon daha fazla olacak. Önümüzdeki Fenerbahçe maçı çok önemli. Diğer maçlar hiç önemli değil çünkü maç maç bakacağız. Bizim için Fenerbahçe maçında yüreğini ortaya koyacak arkadaşlar lazım. En doğru seçimi yapacağız. İdmanda gönülsüz olan, kafası karışık olan insanlarla işimiz yok. İdmanı yaparlar ama Fenerbahçe maçında olmazlar. Bütün bir ekip olarak pür dikkat Fenerbahçe maçına en dinamik oyuncularla çıkacağız.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig