Hasta ve Hasta Yakını Hakları Kartal’da Ele Alındı « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Hasta ve Hasta Yakını Hakları Kartal’da Ele Alındı

Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde sosyal belediyecilik anlayışı ile faaliyetlerini sürdüren Kartal Belediyesi, Kartallı vatandaşları hakları konusunda bilgilendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde ‘Hasta ve Hasta Yakını Hakları’ paneli gerçekleştirildi.

Bu haber 14 Aralık 2017 - 15:13 'de eklendi ve

Panele Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen, Sağlık İşleri Müdürü Nuray Sancaklı, Destek Hizmetleri ve İştirakler Müdürü Cem Çetin, Kartallı muhtarlar ve çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı. Moderatör olarak Doç. Dr. Gürkan Sert’in yönettiği panelde; Av. Ümit Erdem, Av. Funda Işık Özcan, Av. Arb. Çağrı Şükrü Uluslu vatandaşlara özgür seçim hakkı, mahremiyet ve gizlilik hakkı, hastanın zamanına saygı hakkı, güvenlik hakkı, şikâyet etme hakkı gibi birçok konuda bilgi verdi.

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen panelde yaptığı konuşmada “ Hasta hakları konusunda bilmemiz gereken çok şey varmış. Bu konuda verilen bilgiler çok önemli. Konuşmacılara, Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz ve Kartal Belediyesi ailesi olarak teşekkür ediyorum ” dedi. Konuşmasının ardından Türkmen ve Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Nuray Sancaklı konuşmacılara çiçek takdiminde bulundu. Konuşmacılar da HAYAD Derneği adına Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen’e teşekkür belgesi takdim etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.