Afrikalı Bin Çocuğa Ücretsiz Sünnet « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Afrikalı Bin Çocuğa Ücretsiz Sünnet

Afrika bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlar ve çalışmalarla bilinen Diversity Farklılık Derneği, önümüzdeki Aralık Ayında Kenya’da toplu sünnet organizasyonu düzenleyecek.

Bu haber 14 Aralık 2017 - 15:17 'de eklendi ve

Diversity Farklılık Derneği Başkanı Yusuf Büyük organizasyonun Kenya’nın en yoksul bölgelerinden biri olan Lamu Takım Adaları’nda yapılacağını belirtti.  Büyük: “Derneğimiz daha öncede Afrika’nın muhtelif yerlerinde sünnet, kurban eti, gıda ve su kuyusu gibi birçok faaliyet gerçekleştirdi. İnsanlık vazifesi olarak tüm insanların hak ettikleri gibi yaşamasına katkı sağlamak istiyoruz. Ülkemizde bize destek veren hayırseverlerin yardımları ile oralarda bu tür faaliyetler ircaa ediyoruz” diye konuştu.

Toplam 1000 ihtiyaç sahibi çocuğun ağrısız ve sağlıklı bir şekilde sünnet edileceği hedeflendiğini belirten Büyük, “Afrika’daki çocukların en büyük ihtiyaçlarının başında sünnet geliyor. Sünnetin sağlıklı şartlarda ve ücretsiz şekilde yapılması için başlatılan sünnet organizasyonlarına 13-18 Aralık’ta Kenya’da devam edeceğiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.