Kartal Belediyesi yerel yönetimelr kitap ve kültür fuarı’na katıldı « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Kartal Belediyesi yerel yönetimelr kitap ve kültür fuarı’na katıldı

Kartal Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği tarafından 15-17 Aralık tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı’nın açılışına katıldı. Fuarda Kartal Belediyesi’nin çıkardığı yayınlar tanıtıldı.

Bu haber 15 Aralık 2017 - 17:34 'de eklendi ve

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün girişimleri ile 2014 yılında kurulan TAK (Tasarım, Araştırma, Katılım) Kartal, Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Marmara Belediyeler Birliği tarafından kültürel çeşitlilik ve zenginliğe yönelik olarak içerik üreticilerinin bir araya getirilmesinin amaçlandığı ‘Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı’nda yerini aldı. Fuarda Kartal Belediyesi’nin projelerini anlatan bir sunum yapılırken oluşturulan stantlarda ise Kartal Belediyesi’nin çıkardığı yayınlar tanıtıldı.

İBB Başkanı’ndan Kartal Belediyesi Standına Ziyaret

Fuara; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Gülcemal Fidan, Mustafa Fehmi Okay, Şehir Plancısı ve TAK Kartal’ın kurucusu Faruk Göksu, Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Zorgül ve şirket yönetimi ile Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nur Gülmez Bel katıldı. Kartal Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı’nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Kartal Belediyesi stant alanını ziyaret etti. Stantta İBB Başkanı Mevlüt Uysal’ı karşılayan Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nur Gülmez Bel ile birim personeli, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçede verdiği hizmetlerin ve projelerin yer aldığı kitapları kendisine takdim etti. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de Kartal Belediyesi standını gezerek tanıtımı yapılan yayınları detaylı bir şekilde inceledi. Stanttaki görevlilerle bir süre sohbet eden ve yayınlar hakkında bilgi alan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e de ‘Kartal’ın Tarihi’ adlı kitap hediye edildi.

TAK Kartal’dan Proje Sunumu ve Yayınların Tanıtımı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün girişimleri ile 2014 yılında kurulan, ilçe sorunlarının çözülmesi ile mekân ve yaşam standartlarının artırılmasını amaçlayan TAK Kartal, ‘Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı’ndaki yerini aldı. Düzenlenen fuarda Şehir Plancısı ve TAK Kartal’ın kurucusu Faruk Göksu, TAK Kartal’ın kuruluşu, Kartal’da hayat verdikleri projeler ve üzerinde çalışılan projelerinin sunumunu yaparak TAK Kartal’ın “MEP (Mahalle Eylem Planı), Kartal Proje Paketi, SED (Kartal Doğu Merkez), TAK Kartal, Kartal’a TAK Kondu, Kartal Vizyon Planı, Kartal Yeşil Kuşak, Kıyı Köşe – Canlanan Mekânlar, Kıyı Köşe Rehberi, Tasarımcılar Kartal’da” yayınlarının tanıtımını yaptı. Öte yandan Faruk Göksu, fuara Zeytinburnu’ndan katılım sağlayan öğrencilere TAK Kartal’ı anlattı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği sunumda Göksu, öğrencilere ileride ne olmak istediklerini sordu. Verilen cevaplardan sonra meslek seçimi ile alakalalı da bir konuşma yapan Göksu’nun kazandırdığı bakış açısı, öğrencilerin oldukça dikkatini çekti. Sunumdan ve yapılan bilgilendirmeden tatmin oldukları gözlenen öğrenciler, Faruk Göksu ve Kartal Belediyesi Başkan Yardımcılarına Kartal Belediyesi’ni ve TAK Kartal’ı ziyaret edeceklerini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.