Levent Oran yıllar sonra tiyatro sahnelerine geri dönüyor « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Levent Oran yıllar sonra tiyatro sahnelerine geri dönüyor

Levent oran yıllar sonra muhteşem bir oyun ile tiyatro sahnelerine dönüş kararı aldı.

Bu haber 26 Kasım 2017 - 15:12 'de eklendi ve

Türkiye’nin tanınan ünlü simalarından ve bir döneme damga vuran Levent Oran, Tiyatroya Şizofren Doktor Alfred oyunu ile tiyatroya dönüş yapıyor… Geçtiğimiz yıllarda rahmetli Savaş Ay’ın A Takımı programı ile tüm Türkiye’nin konuştuğu isim olan Levent Oran Serdal Yazıcı’nın kendi yazdığı tek kişilik oyunu olan Şizofren Doktor Alfred, 15 yaşında yaşadığı psikolojik bir travma sonucu “Katatonik şizofreni” teşhisi koyulmuş bir bedende aynı anda birbirinden farklı 8 karakterle yaşamaya mahkum olan bir karakteri canlandırdığı oyunda dış ses olarak tiyatro sahnesine dönüş yaptı.

Bu konuda açıklama yapan Levent Oran ‘ uzun zaman sonra ilk kez bir oyundan ve oyunculuktan etkilendiğini ifade ederken kendisine teklif edilen dış ses rolünü düşünmeden kabul ettiğini’ söyledi. Serdal Yazıcı ise yaptığı açıklamada ‘ kendi yazıp yönettiği oyunda Levent Oran gibi bir usta ile oynamanın kendisine ayrı bir gurur ve heyecan verdiğini’ belirtti. Ayrıca Şizofren Doktor Alfred adlı oyunda İblis rölü ile Nilay Turfanda oynamaktadır. Şizofren Doktor Alfred oyunu 6 Aralık 2017 günü Kadıköy Penguen Sahnesi(eski Levent Kırca sahnesi)20:00’de gösterime sunulacaktır.

HABER ve FOTOĞRAFLAR : Zeki SEVER

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.