Muğla’da depremden etkilenen köyde çadır kuruldu « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Muğla’da depremden etkilenen köyde çadır kuruldu

Muğla’nın Ula ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından hasar oluşan Arıcılar köyünde 16 çadır kuruldu.

Bu haber 25 Kasım 2017 - 23:06 'de eklendi ve

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, saat 00.49’da meydana gelen deprem sonrası ön hasar tespitinde, bir cami ile 11 konutun az, 6 konutun ağır hasarlı olduğu, birer ahır ve metruk binanın ise yıkıldığı görüldü.

AFAD koordinasyonunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile Türk Kızılayı, itfaiye ve jandarma personelinden oluşan 54 kişilik ekip ile 13 araçla olumsuz şartların giderilmesi, vatandaşların acil ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla olaya müdahale edildi.

Vatandaşların talebi doğrultusunda Arıcılar köyünde 16 çadır kuruldu ve 50 battaniye dağıtıldı.

Öte yandan, Arıcılar köyünde daha önceki depremde meydana gelen çatlakların büyüdüğü ve yollarda yer yer çatlakların görüldüğü tespit edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.