Murat Evgin gün sayıyor « Harbi Gazete

SON DAKİKA

Murat Evgin gün sayıyor

Bir Türk besteci için hayaldi, gerçek oldu

Bu haber 06 Aralık 2017 - 11:19 'de eklendi ve

Netflix Amerika’da bu ay yayınlanmaya başlanacak olan tarihsel dizi “Myths & Monsters” ın müziklerine imza atan Murat Evgin, özel bir çekim için objektif karşısına geçti.

Enstrümanları ile poz verdi


Film müziklerini yaparken farklı enstrümanlar kullanmayı seven besteci ve yorumcu Murat Evgin, Netflix Amerika, Kanada ve İngiltere’de 23 Aralık’ta yayına girecek olan, müziklerini yaptığı “Myths & Monsters” dizisi öncesinde Yasemin Baran’ın sanat yönetmenliğinde ünlü moda fotoğrafçısı Nurhan Artar’ın objektifine poz verdi.

Bir Türk besteci için hayaldi, gerçek oldu

Netflix Amerika’da müzikleri yayınlanacak ilk Türk besteci olan Murat Evgin, dizinin ilk tanıtımını sosyal paylaşım sitesi Instagram üzerinden takipçileriyle; “Bir Türk besteci için hayaldi, gerçek oldu. Çok az kaldı!” notuyla paylaştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.