İncilay Özdemir – Bir koltukta üç karpuz « Harbi Gazete

SON DAKİKA

İncilay Özdemir – Bir koltukta üç karpuz

Çocukların hikayeci ablası, ekranların tanınan yüzü ve tiyatronun tozunu yutmuş…

Bu haber 24 Kasım 2017 - 14:03 'de eklendi ve

Yagmurlu Gecede Gulperi (2015),Gece yolculari (2012) gibi filmlerin oyuncusu ve Aramizdaki Deliler ile Roman Askin Otesine Acilan Kapi adlı kitapların yazarı ve Sermaye Destanı adlı tiyatro oyununun başarılı oyuncusu İncilay Özdemir bir koltukta üç karpuz taşımaya devam ediyor.

Bugüne kadar 20’den fazla çocuk kitabına, iki deneme romanına hayat veren ve 5 sinema filmine imza atan yazar ve oyuncu İncilay Özdemir yeni yayın döneminde dizilere ve yeni kitaplara imza atmaya hazırlanıyor.

Çocuk kitapları ile geleceğimizin nesillerine keyifli anlar sunan, beyazperdede yayınlanan filmleri ile gönüllere taht kuran Özdemir ara verdiği oyunculuğa dönüş heyecanını yaşıyor. Koza tiyatrosu İbrahim Alben Tiyatrosu Mesam tiyatrosunda da buyuk oyunu Sermaye Destanı’nda oyunculuk yaptığını açıklayan Özdemir, tiyatro kökenli ve tiyatro eğitimi almış biri olarak televizyon dizilerinde kendileri gibi tiyatro kökenli oyunculara daha çok yer verilmesi gerektiğini söyledi.

Kamil HIZER / Harbi Gazete

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.